Мисията невъзможна е един от най-популярните екшън франчайзи, но също

...
Мисията невъзможна е един от най-популярните екшън франчайзи, но също
Коментари Харесай

Защо отложиха Мисията невъзможна 8 с още една година

" Мисията невъзможна " е един от най-популярните екшън франчайзи, само че също като " Бързи и гневни " отива към своя край.
 Разочарова ли
Провал ли е " Мисията невъзможна: Пълна отплата – част първа "

Ще се оправи ли Том Круз с тестването

Това лято видяхме седмия филм от поредицата за сътрудник Итън Хънт (Том Круз), а осмият би трябвало да се окаже и финален. Той ще продължи историята от седмия, само че и чакаме да разберем какъв край ще бъде комплициран.

Според последните информации трябваше да забележим осмата част в края на месец юни 2024 година, само че това няма да се случи, тъй като премиерата бе отсрочена за следващ път. Заради пандемията фотосите и самото стартиране по кината претърпяха много удари, а в този момент спънка се оказва стачката на актьорите в Холивуд, която продължава към този момент над 100 дни.
 Снимка 625821

Това прави работата и довършването на кино лентата в поставените периоди невероятно. Ето за какво " Мисията невъзможна 8 " е изместен с цяла една година и по този начин чакаме кино лентата по кината на 23 май 2025 г. 

Отлагане се постанова и за продължението на " Нито тон " - A Quiet Place: Day One, само че не с цяла година, а единствено с няколко месеца. Така вместо на 8 март 2024 г. A Quiet Place: Day One ще бъде по кината от 28 юни. 

Какво да чакаме от " Мисията невъзможна: Пълна отплата – част първа "

Итън Хънт се впуска в последната си и най-опасна задача

В прорез с отлаганията пък идва новината, че режисираният от Джон Кразински филм IF с присъединяване на Райън Рейнолдс ще бъде изместен с няколко дни напред. И по този начин премиерата би трябвало да бъде не на 24 май, а на 17 май 2024 година, написа Variety. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР