„Мисис България - Европа“ Анна Стефанова се превърна в същинска

...
„Мисис България - Европа“ Анна Стефанова се превърна в същинска
Коментари Харесай

Миска превърна 30 кг шоколад в произведения на изкуството

„ Мисис България - Европа “ Анна Стефанова се трансформира в същинска машина за сладки изкушения по празниците. Третата по хубост омъжена дама в Европа се похвали, че е изработила над 4000 бонбона и шоколад, като включително не влизат красивите коледни бисквитки. За всичко това миската е употребила над 30 кг първокачествен белгийски шоколад.

От профила й във фейсбук греят ръчно направени творби на сладкарското изкуство. В начало хубавицата почнала на смешка да запълва свободното си време, майсторейки сладки изкушения. По-късно се записала на курс, който да й помогне да усъвършенства уменията си. Днес Анна споделя, че е извънредно щастлива от постигнатото. Цялата хубост, която Стефанова твори с двете си ръце може да бъде забелязана страницата й Anna’s Chocolates.



Отминалата 2018 година бе забележителна за Анна Стефанова. През септември тя стана трета подгласничка в състезанието „ Мисис Европа “, който се организира в Гибралтар. На гала по разпределяне на годишните награди Best Brand Awards Bulgaria, нейната марка Anna’s Chocolates, бе отличена в категория „ Храни “.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР