Мишо Шамара се завръща от САЩ през лятото и с

...
Мишо Шамара се завръща от САЩ през лятото и с
Коментари Харесай

Мишо Шамара връща на сцената Конса, Бенджамини, Дребен Джи и Оги Догг

Мишо Шамара се завръща от Съединени американски щати през лятото и с титуларния състав на групата „ Гумени глави “ потегля на турне.

Сред специфичните посетители в музикалната обиколка ще бъде Силвия от емблематичното трио „ Антибиотика “. Талантливата русокоска ще се включи с части на групата,  но надали ще пропусне безконечния дует с Мишо Шамара „ Искаш ли да си с мен “. Парчето беше най-слушано в България преди към 20 години и евентуално ще върне меломаните обратно във времето.

„ Антибиотика “  е основана през 1997 година като в нея членуват още Савина и Ани. За малко време съумяват да основат редица шлагери, само че през 2004 година триото се разпада.

Турнето на „ Гумените глави “ стартира на 5-и август тази година в Бургас ще продължи през Варна, Свети влас, София, Стара Загора, с цел да приключи в Плевен, писа " България Днес ".

Специален концерт рапърите от „ Гумените глави “ - Вальо кита и dj Дидо Ди ще изнесат на 14 октомври в Лондон. Към шоуто ще се включат и звезди от именитата музикална компания на Шамара r&b records.

След две десетилетия неявяване на сцената още веднъж ще се появят Лошите Конса, Бенджамини, Дребен Джи, Оги Догг и доста други. В турнето ще се изяви и синът на Шамара Лил Ша, който върви по стъпките на известния си татко.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР