Мишо подготвя тайно бягство, а Дидо и Беатрис стават крал

...
Мишо подготвя тайно бягство, а Дидо и Беатрис стават крал
Коментари Харесай

Любов и раздяла във финалния за сезона епизод на „Не така, брат! – Краят на играта“

Мишо приготвя скрито бягство, а Дидо и Беатрис стават крал и кралица на бала във финалния за сезона епизод на „ “ първо във.
Съкрушен от раздялата с Блага, Мишо приготвя проект за бягство. Предателството на  Фори разрушава фантазиите и ентусиазма на отличника и той взема решение да замине надалеч от всичко и всички. Какво кара Блага да осуети проекта на Мишо и ще откри ли сили да му елементарни? Отговорите се крият в последния за сезона епизод на „ “.

Докато по-малкият брат е на път да загърби всичко, Дидо се пробва да начертае своя път към Беатрис. Раздялата ѝ с по-големия брат сближава Беа и Блага. След дълъг другарски диалог с новата си другарка, Беатрис взема решение да отиде на бала и да обясни връзките си с Дидо . Изненадващо двамата печелят наградите за Мис и Мистър бал. Вечерта е изпълнена със с ъдбоносни решения за обичаната двойка.
 Не по този начин, брат nova.bg
Двамата братя поемат по пътищата, които им чертае ориста, а Дочев се оказва ябълката на раздора сред Велева и Тодорова. Без да подозира за предложенията, които учителката по философия прави на преподавателя по физическо, Велева устремено търси метод да остане уединено с него.-->

Какво ще се случи с Мишо и Блага? Какво е съдбоносното решение, което вземат Дидо и Беатрис? Защо Дочев се оказва повода за женски пердах? Не пропускайте да видите през днешния ден в последния за сезона епизод на „ “  във.
 
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР