"Мис Силикон 2018" Анна-Мария Чернева гушка лошо момче. Тя забърса

...
"Мис Силикон 2018" Анна-Мария Чернева гушка лошо момче. Тя забърса
Коментари Харесай

Анна-Мария Чернева гушка лошото момче Теди Хитлера

"Мис Силикон 2018 " Анна-Мария Чернева гушка неприятно момче. Тя забърса един от тарторите в агитката на "Левски " Тодор Грудов, по-популярен като Теди Хитлера.
Двамата са дружно от няколко месеца, само че едвам в този момент връзката им излиза на ярко, написа в. "България през днешния ден ".
Един от най-татуираните футболни почитатели у нас и сексапилната плеймейтка са бясно хлътнали един към различен. Те са посрещнали дружно Нова година в първокласен ресторант. Мацката с голям силиконов бюст не спряла да целува и да интимничи с обичания си.
Хитлера е на 35 години и се изявява като боксьор в клуб "Левски София - Запад ". От известно време насам той разпява агитката в бранш "Б " по време на мачовете на "сините ".
10 години по-младата от него Анна-Мария нашумя около присъединяване си в сериала "София денонощно ", а също така стана и една от финалистките в еротичния конкурс "Мис Плеймейт ". В момента чаровницата се опитва като водеща на телевизионно предаване за музикални поздрави по един от чалга каналите.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР