Мис Силикон 2013 Джулиана Гани се събра със сина си

...
Мис Силикон 2013 Джулиана Гани се събра със сина си
Коментари Харесай

Джулиана Гани най-после си взе детето

Мис Силикон 2013 Джулиана Гани се събра със сина си Давид. Това издаде самата изкусителка, като разгласява фрагменти с момчето си на стори в Инстаграм. От видеата се вижда, че моделът си играе с момченцето си. Дали това се случва в Монтана, където през последните седмици Давид живее с татко си, не излиза наяве.



Това е първият път, в който Гани се вижда със сина си, откакто се прибра от пътешествието си в Кан и се раздели с мъжа си Илиян Найденов. Двамата водят разногласия, в това число и за детето и къде би трябвало да бъде то. Неотдавна Джулиана съобщи, че институциите не могат да ѝ оказват помощ, с цел да се види с Давид, написа Хотнюз. Найденов, от своя страна, твърди, че Гани не е правила опит да отиде до дома, в който синът им живее.

Припомняме, че досегашната щастлива двойка се раздели поради чатове, които миската твърди, че получила от прочут и в които – по думите ѝ - Илиян е канил други дами в фамилното им легло. Найденов отхвърли това, като вместо това той хвърли обвиняването, че Гани му е изневерявала.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР