Мис Колумбия 2011 загуби левия си крак вследствие на усложнение

...
Мис Колумбия 2011 загуби левия си крак вследствие на усложнение
Коментари Харесай

Мис Колумбия 2011 с ампутиран крак след операция - slava.bg

Мис Колумбия 2011 загуби левия си крайник в резултат на затруднение при интервенция. Даниела Алварес, която взе участие в влиятелния конкурс „ Мис Вселена “ показа в Instagram за тежките дни, прекарани в болничното заведение.

32-годишната хубавица постъпва в болница в средата на май, с цел да си оперира бучка в региона на корема. Тогава тя не подозира, че ще си тръгне оттова с патерици.

След като минава рутинни проучвания, Алварес влиза в операционната, където нещата не вървят по проект. Лекарите откриват, че мастна тъкан се е увила към аортата на Даниела, в резултат на което тя е с нарушено кръвоснабдяване. Така кръвта мъчно доближава до левия крайник на миската и се постановат незабавни дейности.

Въпреки напъните на медиците, най-после те отстраняват част от крайници на Алварес.

„ Искам да споделя с всички вас моето ново „ Аз “. Обичам тялото си не по-малко от преди и съм щастлива, че към момента съм на този свят. Готова съм да се оправя с всички нови провокации, които ми предстоят. Знам, че с Божията помощ всичко е допустимо. За какво са ми крайници, когато имам крила, с които да хвърча? Нека в никакъв случай не стопираме да се движим напред “, написа тя в обществената мрежа и сподели няколко фотоси от болничното заведение.

На част от фрагментите Мис Колумбия 2011 е заобиколена от най-близките си и голям брой балони, донесени във връзка изписването ѝ.

С последните си изявления Даниела желае да покаже на своите почитатели от целия свят, че ампутацията на крайници няма да ѝ попречи да работи и тя ще продължи да се снима откакто си постави подобаваща протеза. По думите ѝ, сега тя се усеща чудесно, тъй като възобновяване ѝ върви добре.

„ Трети ден от възобновяване, не съм плакала нито за секунда (мисля, че единствено един път и това беше поради болката след операцията). Щастлива съм, че съм на този свят, с цел да се веселя на живота “, написа още тя.

Даниела Алварес е родена на 24 май 1988 година в град Баранкиля, северна Колумбия. Тя има дългогодишна кариера на модел, а през последните няколко години развива и собствен личен бизнес – онлайн бутик.

Прибирайки се вкъщи, тя желае да си вземе малко отмора, след което ще стартира да се приготвя още веднъж за момента, в който отново ще може да върви, да танцува, да кара колело и да прави своите обичани занимания.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР