Мис България 2005 г., Роси Иванова е безспорно една от

...
Мис България 2005 г., Роси Иванова е безспорно една от
Коментари Харесай

Роси Иванова – българската двойничка на Анджелина

" Мис България " 2005 година, Роси Иванова е несъмнено една от най-красивите носителки на влиятелната купа.

Тя постоянно е изпъквала с невероятна прелест, съблазън и забележителна външност, която акцентира още повече всички нейни физически качества.

Не сме сюрпризирани, че тази жена бе определена за " Мис България "!

В последно време доста хора споделят, че хубавицата замязяла на друга доста известна и извънредно красива жена – актрисата Анджелина Джоли.

Виж още:

Сравнение сред двете вършат и нейните почитатели, които виждат възходящата аналогия с всяка нова фотография, която брюнетката качва в своя Инстаграм.

Не може да се отхвърли, че има известна аналогия сред двете. 

Особено за приликата способства формата на очите на Роси. Не знаем дали Роси има актьорски заложби, само че несъмнено може да се преобрази в облика на Лара Крофт, да вземем за пример за Хелоуин.

Виж още:

В последно време Роси рядко се появява в медийното пространство.

През 2018 година, по случай 31-вия си рожден ден, тя направи охолно празненство в първокласно плажно заведение, намиращо се в морската ни столица Варна, на което участваха артистът Миро.

Имаше интервал, в който тя бе надалеч от стилния подиум, само че през 2016 година направи своето завръщане, когато дефилира за Жени Живкова.

С каквото и да се занимава сега, сме сигурни в едно – то сигурно е сполучливо и се надяваме скоро да научим повече за новостите в живота на Роси Иванова.

Във видеого горе пък вижте повече за актуалната " Мис България ".

Виж още:

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР