Мирослав Якимов, който е свидетел по делото за инцидента, при

...
Мирослав Якимов, който е свидетел по делото за инцидента, при
Коментари Харесай

Гаджето на Симона Радева: След катастрофата с джипа на Семерджиев, видях мъж да бяга от произшествието

Мирослав Якимов, който е очевидец по делото за случая, при който починаха две млади дами на бул. " Черни връх " на 5 юли 2022 година, сподели пред съда, че секунди след тежката злополука с джипа на Георги Семерджиев, видял мъж да бяга от мястото на произшествието, описа някогашният служител на реда от 4-то районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи в София Якимов, оповестява Българска телеграфна агенция.

Той уточни, че въпросният свидетел бил с дълга коса и стоял в близка улица. После очевидецът се изгубил в паниката, описа Якимов.

Якимов описа, че в нощта на случая бил на работа и към 23:00 часа постъпил сигнал за случай на кръстовището на бул ” Черни връх ” и бул. “Арсеналски ”. Когато стигнали на мястото, там ги посрещнал човек с бели облекла, който се показал за боен прокурор. Имало блъсканица и доста натрупали се хора.



След това приказвал и със Симона Радева (също очевидец по делото), с която към момента живее дружно.

" Тя си беше не запомнила ключовете в автомивката и отиваше да си ги вземе ", описа още Якимов. Той добави, че въпреки всичко няколко пъти употребил автомивката, за която след това стана ясно, че е ръководена от Семерджиев.

Якимов сподели, че познава Семерджиев по физиономия от инцидентни срещи, за които след това посочи, че били инспекции. Попитан по какъв начин тъкмо него си спомня, Якимов сподели, че това било поради характерния външен тип на Семерджиев.

В нощта на случая джипът беше сплескан до неразбираемост, само че му направило усещане характерна джанта, която приличала на тези, които имали колите на Семерджиев.

Заседанието по делото продължава.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР