Миро, познат на някои от нас като Миро от Каризма,

...
Миро, познат на някои от нас като Миро от Каризма,
Коментари Харесай

Миро стигнал до крайно отчаяние, музикантът призна за алкохолна зависимост

Миро, прочут на някои от нас като Миро от Каризма, пусна преди дни новата си ария, озаглавена " Пепел ". Интересното в клипа е присъединяване на Ваня Билева, а още по-интересното е, че точно Миро е режисьор и създател на криейтив концепцията на видеото.

" Нека да пребивавам, дано да хвърча, дано нося моя мир и независимост ", се пее в припева на песента, която е от дребното нови части напоследък, които могат да се похвалят с същински логичен текст, от който може да те побият тръпки, а може и да ти се просълзят очите. 

Виж още: Странна болест: Актьорът, изиграл Малкълм, не помни да е играл в сериала!

Именно, с цел да разяснява новото си парче, в студиото на " Здравей, България " влезе Миро, който обаче шокира и водещата, и феновете, а и всички меломани с едно самопризнание. Оказва се, че последната година е била извънредно тежка за него, само че не по-тежка от времето преди нея. Причината? Борил се е с алкохолна взаимозависимост.

Виж още: Тези BG звезди се бореха с паник офанзиви. Как обаче се оправиха?

Всъщност освобождението от тази взаимозависимост се случва при започване на годината, само че пък Миро признава, че тя е била много дълготрайна, като даже е бил и обезверен.

Виж още: Една легенда се отдръпва: Инфарктът поставя завършек на спортната кариера на Касияс

Колко тъкмо е пиел Миро? По думите на хората към него - естествения количества. Но самият музикант не намирал нищо обикновено в това да пиеш всеки ден. 

Дълго време Миро се молил да се избави от тази взаимозависимост и в един миг осъзнал, че има потребност някой да му помогне. Музикантът не показа кой му е оказал помощ, само че към този момент алкохолът няма място в живота му.

Въпреки това обаче той споделя, че в никакъв случай няма да не помни по какъв начин посред впечатляващо северно зарево в Гренландия на -50 градуса той държал бутилка вино. Бил пийнал и се чудил по кое време ли ще свърши всичко това. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР