Миро обяви че се е записал за първия туристически полет

...
Миро обяви че се е записал за първия туристически полет
Коментари Харесай

Миро ще лети до Луната с японски милиардер

Миро разгласи че се е записал за първия туристически полет до Луната, проведен от японския милиардер Юсаку Маедзава, писа „ Телеграф “.

" Споделената фантазия е извънредно " заразна " материя. Хората, с които мечтаем същите неща, не са толкоз съперници, колкото естествените ни съидейници. Тези дни @yusaku2020 разгласи, че търси 8 индивида екипаж за задача до Луната. Това е бясно, невероятно, рисково... и шансът е дребен. Но има късмет. На въпроса " за какво " не би трябвало да се дава отговор даже със " за какво не ". Който мечтае, ще разбере. Успех, астронавти! ", показа артистът и разгласява кадър на своята кандидатура за галактически екскурзиант.

Японският милиардер, който се занимава с онлайн търговия на фешън артикули, желае да показа галактическото си прекарване и с други хора. Той кани 8 индивида да се причислят към него в задача до Луната.

Тя би трябвало да се реализира с ракетата на SpaceX през 2023 година, а той ще поеме разноските на избраниците. В напреварата могат да се включат актьори като него, xyдoжници, тaнцьopи или пeвци, а също по този начин хора, които са " актьори " в своята област. Те могат да подават заявките си на уеб страницата dearmoon.earth дo 14 мapт.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР