Миро е категорично явление в поп музиката и заслужава аплодисменти,

...
Миро е категорично явление в поп музиката и заслужава аплодисменти,
Коментари Харесай

Помощ от небето: Миро победи алкохолната зависимост

Миро е изрично събитие в поп музиката и заслужава овации, тъй като съумя да построи доста сполучлива солова кариера, която развива и до през днешния ден. Певецът показа напълно нов албум, който носи заглавието " Мироглед " и е много самоуверено от негова страна, тъй като са малко изпълнителите, които издават музика в тези времена.

Новият албум се приема добре от почитателите, а скоро ще ги зарадва с още сингли, за които дава обещание, че ще оставят отпечатък.

Видно е, че Миро наподобява повече от добре, а това се дължи на няколко неща - Господ и на това, че в този момент живее друг живот. Това сподели артистът пред " На кафе ". Изпълнителят на " Гълъбо " показа, че тренира всекидневно и е заличил един доста нездравословен метод на живот, обвързван с алкохолната взаимозависимост.

Миро описа, че отказването му от алкохола е същинско знамение. " Аз се пробвах дълги години да спра алкохола, само че успявах за доста малко време, а по-късно се завръщах към този табиет. Не е обвързвано с това, че искаш толкоз да пиеш, а че си трагичен, в меланхолия си. Моята работа е обвързвана с това да съм сред пиещи хора и всеки желае да те почерпи ", показа още Миро, който не скри, че е получил помощ " от небето ", с цел да се оправи с компликациите в живота си, които са го тласнали към шишето.

Спортът е нещото, което му оказва помощ доста сега, въпреки като дете да не е харесвал часовете по физическо образование. " Харесва ми по какъв начин се усещам, едвам по-късно е визията ", сподели още Миро, който е трансформирал тренировките в наложителна част от седмицата си, а както е видно има сериозен резултат.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР