Мирният протест на медиците от врачанската болница за малко да

...
Мирният протест на медиците от врачанската болница за малко да
Коментари Харесай

Екшън на протеста във Враца! Двама се хванаха за гушите, трети заплаши с убийство /снимки+видео/

Мирният митинг на медиците от врачанската болница за малко да се трансформира в грозна юмручна сцена, видя кореспондент на BulNews.bg. Двама врачани, отишли да поддържат митинга на лекарите за спасяването на окръжната болница, влязоха в словестна битка, която бе на косъм да прерастне в ръкопашен пердах.
Скандалджиите се оказаха Венцислав Харалампиев от агитката на „ Ботев “ /Враца/, прочут на съгражданите си като Венци Морския, и фамозният с превъплъщенията си в облика на Христо Ботев преподавател Филип Филипов. Пререканието сред тях избухна по въпроса кой е докарал лечебницата до трагичното положение, в което е сега. Двамата бяха с радикално разнообразни политически отзиви и никой от тях не желаеше да отстъпи.
В разгара на свадата нервите на Морския не устояха и той потегли заплашително към Филипов. Даскалът обаче не се поддаде и твърдо защитаваше възгледите си. Миг преди да се стигне до разпра медици, станали очевидци на протичащото се, извикаха полиция да ги разтърве.
Поведението на Морския и Филипов надалеч не бе най-страшното на митинга. Още в самото начало мъж, облечен като рейнджър, съобщи на висок глас, че е умопобъркан и няма да му мигне окото да „ изкорми човек “, с цел да избави болничното заведение. Той разясни, че е освидетелстван и не му пука от никой и нищо, само че поради лекарите е подготвен да убива.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР