Мирът е на първо място за БСП – не може

...
Мирът е на първо място за БСП – не може
Коментари Харесай

Иво Атанасов: Спекулата в цените се шири, трябва да има правила за хранителните вериги

„ Мирът е преди всичко за Българска социалистическа партия – не може една война да се реши с доставки на оръжие. Дори България би трябвало да вземе самодейност за решение на спора в Украйна. Спекулата в цените се шири в големи размери и би трябвало да бъде спряна. Работещ метод не може да бъде страната да се предоговоря с веригите. Трябва да има точни правила, които веригите да  съблюдават. "   Това съобщи лидерът на листата на “БСП за България ” в град Силистра Иво Атанасов в ефира на БСТВ.
В предаването " Лява политика " той изрази  терзание от джендър идеологията в учебните заведения. „ Тя пълзи постепенно, само че изрично би трябвало да ѝ се противопоставим. Ние сме християни, аз съм мъж и желая да имам обикновено семейство “, изясни социалистът.
Да бъде лидер в Силистра той приема като предизвикателство, само че и като голяма отговорност. " Целта ми е да върнем изгубените позиции на Българска социалистическа партия в региона. Предстои една нелека работа, само че мисля, че това ще ни върне където ни е мястото – регионът ще е червен ”, безапелационен беше той.
По думите му Силистра може да се трансформира в един от най-развитите градове у нас. “В Силистра се намира най-голямата река в Европа, най-плодородната земя. Регионът обаче е изостанал – няма построена инфраструктура. Предстои доста работа ”, уверен е той.
Атанасов съобщи, че в района основната му цел е основаването на работни места, защото безработицата в региона е проблем за хората. “Има региони, в които се преподава единствено на турски език и това е неприемливо. Здравеопазването също е под всякаква рецензия. Искам хората да знаят, че не са сами ”, сподели още той.
За край Иво Атанасов акцентира, че Българска социалистическа партия би трябвало да бъде първа политическа мощ, какъвто е ѝ номерът в бюлетината.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР