Водачът на пернишката листа на БСП за България“ за 14

...
Водачът на пернишката листа на БСП за България“ за 14
Коментари Харесай

Борис Цветков: Има нужда от редовно правителство, в което БСП ще защитава нуждите на хората в условията на криза

Водачът на пернишката листа на „ Българска социалистическа партия за България “ за 14 МИР Перник Борис Цветков се срещна с представители на КНСБ. На срещата участваха още някогашният регионален шеф на Перник Иван Димитров и осмият в листата на социалистите в Перник Иво Михайлов, както и  областният координатор на КНСБ Наташа Ангелова и представители на бизнеса и частния бранш в област Перник. 
По време на срещата бяха разисквани въпроси, свързани с безплатните детски градини и безплатните учебници за учениците, както и тематиката за увеличението на минималната работна заплата в страната. Всички присъстващи бяха единомислещи във връзка с приходите на хората и това, че българинът живее на ръба на бедността и това би трябвало да се промени. 
От КНСБ показаха безапелационна позиция, че след изборите на 2 април България би трябвало да има постоянно държавно управление. Необходимостта от това показаха и претендентите за народни представители от „ Българска социалистическа партия за България “. 
" Крайно време е да се загърбят политическите и партийните разлики и да се върви в един общ път в името на положителното на българските жители ", съобщи лидерът на листата на социалистите в Перник Борис Цветков. 
По думите на Цветков сериозен проблем в Перник е язовир " Студена " и неговото управление. Той съобщи, че перничани, както и всички хора в страната, желаят  стабилно и добре работещо държавно управление, което да пази ползите на народа във времето на стопански и политически безредици в Европейски и международен проект.
„ Гласувайте с номер 1 в бюлетината на изборите на 2 април, тъй като народните представители от „ Българска социалистическа партия за България ” ще продължат да бъдат обществено ангажирани и да поддържат потребностите на елементарните хора ”, прикани Борис Цветков.  
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР