Мира Добрева е щастлива майка на две деца – Лора

...
Мира Добрева е щастлива майка на две деца – Лора
Коментари Харесай

Мира Добрева организира рожден ден за 96 лева

Мира Добрева е щастлива майка на две деца – Лора и Георги. На 18 август синът ѝ Жорко навърши 15 години и водещата реши да го сюрпризира с торта и балони. Тя се похвали, че изхарчила по-малко от 100 лв. за изненадата. Събрали се единствено най-близките, само че пък си изкарали ужасно. 

На празненството е участвал и бащата на момчето – Жоро Торнев. Режисьорът и журналистката са разграничени от много време, само че се стараят да са в положителни връзки поради наследника им.

Ето какво написа Добрева в обществената мрежа по случай празника на младежа:  " Рожден ден за 96 лв.. Торта, балони, сокове и една надуваема купа. С времето от ден на ден се убеждавам, че с цел да е благополучен човек, не са нужни доста пари. Това направих тази заран за 15-ия рожден ден на моя наследник! ".

Напоследък водещата е загърбила суетата и гледа да се радва на дребните неща в живота, като това да прекарва повече време с децата си. Откакто се раздели със брачна половинка си Жоро Торнев, тя не е афиширала връзка с нов мъж, а и не има вяра, че занапред ще срещне друга огромна обич. Затова се е отдала на домашните си любимци, на разходките измежду природата и другите сякаш дребни, само че значими занимания, които ѝ носят наслада и успокоение

Добрева и Торнев подписаха брак през лятото на 2007-а, а синът им се появи на бял свят година по-късно. За страдание, сантименталната им връзка не устоя на житейските тествания и сега са разграничени, въпреки че нямат формален бракоразвод. По думите им не желали да се занимават със правосъдни разправии и по тази причина не стигнали до юрист. Мира е споделяла, че въпреки  разочарованията, още хранела топли усеща към някогашния си, само че по-скоро другарски.

Водещата нееднократно е разказвала, че е хващала Жоро в изневери, въпреки че той изрично отхвърля.

" Преминахме през сложен интервал. Не е елементарно да се превъзмогне сходно изменничество, само че все пак аз му простих ", откровена е звездата. В предишното съпрузите няколко пъти си даваха късмет, само че по този начин и не съумяха да преодолеят разликите си и преди повече от 2 години заживяха настрана. Все отново се събират по хубави мотиви, като да вземем за пример рождения ден на сина им.

Добрева е безапелационна, че с изключение на децата ѝ, домашният ѝ любим Найро е съществото, което е най-близко до сърцето ѝ.

" Кучето стои по-високо от доста индивиди. Дори да са с най-изящни черти, с най-красиви очи, с най-хубави облекла - дребни ли са душите им, незначително е всяко от човешките им притежания. Щастлива съм, че имам Найро! ", разказвала е водещата.

Преди време тя избави четириногото от улицата и от този момент са неразделни Блондинката се грижи за него като за бебе и го взима със себе си даже когато върви на отмора. Тя има и две котки, само че Найро е нейната уязвимост.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР