Миньор (Перник) се подсили с втори талант на Локомотив (София),

...
Миньор (Перник) се подсили с втори талант на Локомотив (София),
Коментари Харесай

Миньор се подсили с втори талант на Локомотив

Миньор (Перник) се укрепи с втори гений на Локомотив (София), твърди " Тема Спорт ". С чуковете от през вчерашния ден стартира лявото крило на червено-черните Валентин Николов. 19-годишният футболист, който може да играе и зад нападателя, ще е чартърен при жълто-черните до края на сезона.

Ръководствата на двата клуба са решили, че в Миньор младокът ще получава повече игрово време и ще може да натрупа стабилен опит. През есенния полусезон Николов записа единствено 8 дуела с екипа на " железничарите " в Първа лига.
 Ботев (Пловдив) и Локомотив (София) приключиха 0:0 в мач от 19-ия кръг на efbet Лига
Ботев (Пловдив) и Локомотив (София) възобновиха шампионата с нулево тъждество

Нулево тъждество сред двата тима

Младежкият национал, който мина и през всички младежки гарнитури, дебютира за столичните железничари във Втора лига - на 27 октомври 2018 година при успеха с 0:2 като посетител на Пирин (Благоевград). Тогава Валентин Николов е единствено на 15 години.

Тази зима от " Надежда " към Перник мина и вътрешният полузащитник Мартин Стоилов. През есента той бе чартърен в Спартак (Плевен), с който записа 17 дуела във втория ешелон. Наскоро обаче се обвърза с чуковете.
 Генчев: Целта ми е още веднъж да повеждам тим в групи на евротурнирите
Генчев: Целта ми е още веднъж да повеждам тим в групи на евротурнирите

" Иван Василев е желан притежател и шеф "

Старши треньорът на Миньор Емил Серафимов е дал гаранция, че ще употребява двамата надарени футболисти, а и те идеално покриват правилото за състезатели под 21 години, които би трябвало да стартират като титуляри.

Валентин Николов ще може да дебютира още в събота (14:00 часа), когато перничани одобряват Добруджа, който пък неотдавна показа Валери Божинов. Все още обаче не е ясно дали той ще пътува с добричлии за визитата в Перник.
 Бивш левскар напусна Миньор (Перник)
Бивш левскар напусна Миньор (Перник)

Мартин Петков си потегли по взаимно съгласие
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР