Миниванът със 17 мигранти е управляван от криминално проявен българин

...
Миниванът със 17 мигранти е управляван от криминално проявен българин
Коментари Харесай

Калин Стоянов: Миниванът с мигрантите е управляван от криминално проявен българин без книжка

Миниванът със 17 мигранти е ръководен от престъпно проявен българин без брошура. Това сподели в предаването „ Тази заран “ на Би Ти Ви министърът на вътрешните работи Калин Стоянов.

„ Рано тази заран имаме подаден сигнал от чиновниците на Групово дело „ Национална полиция “ за миниван, който се придвижва по автомагистрала „ Тракия “. Предприети са заградителни мероприятия. На входа на София е изработен опит да бъде стопиран автомобила, само че той оказва опозиция – отхвърля да се подчини на полицейските чиновници “, изясни той.

Министърът на вътрешните работи разясни, че е почнало гонене и по този начин се стига до пътно произшествие на едно от кръстовищата на бул. „ Черни връх “. Ударена е таксиметров автомобил. „ За благополучие няма починали – таксиметровият водач е в положително положение. Четирима от пасажерите в минивана са настанени в няколко лечебни заведения с леки пострадвания “, разясни Калин Стоянов.

Той сподели още, че автомобилът с мигрантите е ръководен от недееспособен български жител, който е и престъпно проявен. Той е превозвал 17 непознати жители, които се дефинират като афганистанци.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР