Министрите на външните работи и на отбраната от Япония и

...
Министрите на външните работи и на отбраната от Япония и
Коментари Харесай

Япония и САЩ ще обсъдят въпроси от сферата на сигурността преди срещата на Кишида с Байдън


Министрите на външните работи и на защитата от Япония и Съединени американски щати ще обсъдят във Вашингтон въпроси от сферата на сигурността - ден преди японският министър председател Фумио Кишида да дойде в американската столица, съобщи Асошиейтед прес.

В понеделник Кишида ще стартира интернационална обиколка, в границите на която ще посети Франция, Италия, Англия и Канада. На 13 януари японският министър председател ще се срещне с президента на Съединени американски щати Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в.

Японският министър на защитата Ясукадзу Хамада и японският външен министър Йошимаса Хаяши ще се срещнат във Вашингтон с американския министър на защитата Лойд Остин и с държавния секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкън директно преди срещата на Байдън и Кишида в Белия дом, обявиха през днешния ден японски представители.

При диалозите в така наречен формат " 2+2 " се чака да бъдат разисквани новите тактики на Япония и Съединени американски щати в областта на сигурността. Новата японска тактика бе оповестена в средата на предишния месец, а тази на Съединени американски щати - през октомври, напомня АП.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР