Министрите на европредседателството Лиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър

...
Министрите на европредседателството Лиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър
Коментари Харесай

НДК се превърна в най-красивата и сигурна зала, в която ще се провежда европредседателство

Министрите на европредседателството Лиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета... към профила и на културата Боил Банов Боил Банов е министър на културата. Роден е на 26 май 1971 година в... към профила дружно с шефа на НДК Борислав Великов показаха на публицистите НДК броени дни преди старта на българското европредседателство.

Министър Банов съобщи, че дълги години в НДК не е юридически никакъв сериозен ремонт. За него са вложени 45 млн. лева, съобщи кореспондент на novini.bg.

Обиколката на публицистите стартира от вход А-6, който ще бъде представителният вход и от него ще влизат всички посетители. „ Инвестирахме и направихме всичко допустимо формалният вход да бъде напълно реновиран ", изясни Банов.

На медиите бяха показани и залите за конференции, както и заседателната зала.

Всички пана и мозайки в НДК през днешния ден са реставрирани, а самият Дворец ще бъде най - красивата постройка, в която ще се организира европредседателство.

По време на обиколката стана ясно още, че охранителната система на НДК коства 12 хиляди лева, като тя е една от най - положителните в Европа.

Министър Лиляна Павлова съобщи, че първата и огромна публична среща ще се организира в НДК на 11 и 12 януари.

"Надявам се, че след тези 6 месеца председателство ще продължим да се радваме на мощна конгресна активност ", добави още министър Банов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР