Министерството за работа и пенсии (DWP) издаде отговор, след като

...
Министерството за работа и пенсии (DWP) издаде отговор, след като
Коментари Харесай

DWP издава отговор, тъй като хиляди са на път да пропуснат плащане от £299 за разходите за живот

Министерството за работа и пенсии (DWP) издаде отговор, откакто беше помолено да преразгледа разпоредбите за заплащане за разноските за живот.

Около осем милиона души, които претендират за избрани компенсации, учредени на инспекция на приходите, би трябвало да получат третото и последно заплащане за прехрана на живот, на стойност £299, сред 6 февруари и 22 февруари. Трябва да имате право на заплащане за квалифицирано обезщетение сред 13 ноември и 12 декември, с цел да получат пари в брой за разноските за живот.

Но някои хора ще пропуснат заплащането, в случай че премията им за обезщетение бъде понижена до £0 през този интервал от време. Една от аргументите, заради която вашето обезщетение може да бъде понижено до нула, е, че сте получили повече от едно заплащане на облага през интервала на оценка на вашия повсеместен заем.

Цифрите демонстрират, че 500 000 семейства с Universal Credit не са получили сходно заплащане на разноските за живот през 2022 година, като болшинството са отказали паричното...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР