Министерството на здравеопазването обяви, че здравният министър не е забранявал

...
Министерството на здравеопазването обяви, че здравният министър не е забранявал
Коментари Харесай

Ананиев към Нинова: Не съм забранявал събора на БСП на Бузлуджа

Министерството на опазването на здравето разгласи, че здравният министър не е забранявал провеждането на обичайния събор на Българската социалистическа партия на връх Бузлуджа.

Със свое писмо от 16 юли министър Кирил Ананиев осведоми ръководителя на Народно събрание на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, че според неговата Заповед № РД-01-403 от 15.07.2020 година съборът може да бъде извършен при съблюдаване на противоепидемичните ограничения, се споделя в известие на пресцентъра на Министерство на здравеопазването до медиите.

" Разрешава се провеждането на събития при претовареност на местата до 50% от общия потенциал, при съблюдаване на физическа отдалеченост от 1,5 метра, при съблюдаване на всички епидемиологични ограничения. Традиционният митинг-събор, отдаден на 129-годишнината от началото на социалистическото придвижване в България е " друго публично мероприятие " по т.3 от посочената заповед ", написа здравният министър в отговор на питане от страна на водача на Българска социалистическа партия на 16.07.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР