Министерството на външните работи на Гърция отново призова днес гражданите

...
Министерството на външните работи на Гърция отново призова днес гражданите
Коментари Харесай

Гърция отново призова гражданите си: Напуснете незабавно Украйна

Министерството на външните работи на Гърция още веднъж прикани през днешния ден жителите на страната да заобикалят всевъзможни пътувания до Украйна, а тези от тях, които към момента се намират в страната, да я изоставен неотложно, заяви в. " Катимерини ".
Предупреждението идва, откакто нова вълна съветски въздушни удари засегна няколко местоположения в страната, в това число основна енергийна инфраструктура северно от Киев.
" Тъй като обстановката със сигурността в Украйна продължава да бъде променлива и нестабилна, министерството на външните работи припомня, че това, което беше посочено в известията от 14 и 22 февруари 2022 година, остава годно ", съобщи в прессъобщение министерството, визирайки предходните апели към гръцките жители да изоставен Украйна.
Министерството приканва жителите да заобикалят каквито и да е пътувания на цялата територия на Украйна и предлага на гръцките жители, които към момента се намират там, незабавно да оповестят данните си за контакт на гръцкото посолство в Киев, което продължава да работи с " минималния нужен личен състав ".

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР