Министерството на външните работи (МВнР) препоръчва българските граждани да преустановят

...
Министерството на външните работи (МВнР) препоръчва българските граждани да преустановят
Коментари Харесай

МВнР: Българи да не пътуват до Иран, освен при крайна необходимост

Министерството на външните работи (МВнР) предлага българските жители да преустановят пътуванията си до Иран, с изключение на при последна нужда. Това се показва в известие на Ситуационния център на Министерство на външните работи.

„ При последна нужда от пътешестване през идните седмици, намиращите се на територията на Ислямска република Иран български жители, следва да демонстрират нерешителност, да се осведомят авансово за обстановката и да заобикалят места, където има скупчвания на огромни групи хора “, оповестиха от министерството.

Министерство на външните работи обръща внимание, че потреблението на снимачна техника (смартфони, фотоапарати, видеокамери и др.) наоколо до региони на напрежение, може да бъде мотив за задържане или друга рискова обстановка.

При нужда от подпомагане, българските жители могат да се свържат с посолството на Република България в Техеран на тел.: + 9821 88775037, 88775662 или на е-поща е[email protected], както и при изключителна обстановка и в отвън работно време - на моб. тел.:+98 9305683409.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР