Министерството на правосъдието (МП) се ангажира да води последователна политика,

...
Министерството на правосъдието (МП) се ангажира да води последователна политика,
Коментари Харесай

Цецка Цачева се срещна с представители на Синдиката на служителите в затворите в България



Министерството на правораздаването (МП) се ангажира да води поредна политика, за унифициране на статута на работещите в системата на местата за отнемане от независимост с този на чиновниците на Министерство на вътрешните работи, оповестиха от ведомството.

До края на седмицата ще бъде квалифицирано писмо до Министерство на финансите, с оглед опциите на бюджета. Това стана ясно през днешния ден на среща на министъра на правораздаването Цецка Цачева Цецка Цачева Данговска е министър на правораздаването. Родена е на 24 май... към профила с представители на Управителния съвет на Синдиката на чиновниците в пандизите в България (ССЗБ).

Двете страни се сплотиха към мнението, че ще работят в условия на цялостна последователност във връзка с положителните практики и ще поставят общи старания за решение на въпроси, които стоят на дневен ред пред синдикалната организацията. Възможности за увеличение на щата на надзорно-охранителния състав, разработване на методология с справедливи критерии, обвързани с числеността на лишените от независимост и основаване на по-добри условия на труд на чиновниците в системата, са измежду първите стъпки, по които ще работят в кратковременен проект политическото управление на Министерство на правосъдието и синдикалната организация.

„ Изпитвам голям почит и почитание към Вас и Вашия труд. В наше лице имате хора, които ще отстояват Вашите ползи “, съобщи на срещата правосъдният министър.

От своя страна Христо Илков, ръководител на УС на синдиката съобщи, че ССЗБ ще остане правилен сътрудник на министерството и решенията ще бъдат взимани взаимно.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР