Министерството на отбраната в Москва съобщи за трима загинали при

...
Министерството на отбраната в Москва съобщи за трима загинали при
Коментари Харесай

Трима убити при взривовете в Енгелс

Министерството на защитата в Москва заяви за трима починали при гърмежите на военното летище в Енгелс, заяви ТАСС.

Руските сили за противовъздушна защита смъкнаха украински дрон при приближаването му към военното летище Енгелс в Саратовска област, заяви съветското министерство на защитата.

" На 26 декември към 1:35 ч. московско време съветските сили за противовъздушна защита смъкнаха украински безпилотен летателен уред на дребна височина, до момента в който се приближаваше към военното летище Енгелс в Саратовска област ", обявиха от министерството.
 Отново гърмежи в съветската Военновъздушни сили база в град Енгелс
Отново гърмежи в съветската Военновъздушни сили база в град Енгелс

Местните управляващи отхвърлят за убити

" В резултат на рухването на останките от дрона трима съветски механически чиновници, намиращи се на летището, са били смъртоносно ранени ", се споделя в прессъобщението. - Няма повреди по авиационното съоръжение ".

" Скъпи сънародници, информацията за изключителната обстановка в Енгелс довечера се популяризира в обществените мрежи и в медиите. В жилищните квартали на града не е имало изключителни обстановки ", съобщи губернаторът на Саратовска област Роман Бусаргин в своя канал в Telegram.

Той увери, че " няма безусловно никаква опасност за жителите ", няма евакуация от града и няма вреди по гражданската инфраструктура. " Информацията за случая във военното оборудване се ревизира от правоприлагащите органи ", добави губернаторът.

На 5 декември Министерството на защитата заяви за прихващане на украински безпилотни самолети наоколо до стратегическите летища край Саратов и Рязан " Енгелс " и " Дягилево ". По това време се твърди, че трима съветски военнослужещи са починали, а четирима са били ранени в следствие на падащи и експлодиращи парчета от дронове, а обшивката на два самолета също е била развалена.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР