Министерството на отбраната ще прави проверка заради информацията на нидерландски

...
Министерството на отбраната ще прави проверка заради информацията на нидерландски
Коментари Харесай

Заков проверява кой е готов да плаща за информация за холандските F-35

Министерството на защитата ще прави инспекция поради информацията на нидерландски уебсайт, че е била желана информация против възнаграждение за нидерландските Ф-35, които са на " Граф Игнатиево ". При нито една съюзническа задача в България не е имало сигнал за сходни нарушавания, показват от министерството.

Нидерландски водач у нас е получил предложение да показа информация за изтребителите Ф-35
По-рано във " Facebook " Министърът на защитата Драгомир Заков уточни, че България е благонадежден съдружник и стратегически сътрудник, в това число при опазването на класифицирана информация.

Така министърът дава отговор задочно и на представени от организация БГНЕС Велизар Шаламанов и Тодор Тагарев, че бавенето на доставката на изтребителите Ф-16 е " заради опасения от приключване на информация към Русия ".

Два пъти Конгресът в Съединени американски щати към този момент гласоподава България да получи Ф-16, написа министър Заков.

" Благодарни сме на Нидерландия за помощта за защита на въздушното пространство ", показва министърът в обява в обществените мрежи. И отбелязва, че 63% от жителите поддържат България да бъде част от НАТО и Европейски Съюз, а поддръжката за участие в НАТО е на рекордно високо равнище.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР