Министерството на отбраната обяви още 80 свободни места за професионални

...
Министерството на отбраната обяви още 80 свободни места за професионални
Коментари Харесай

Обявиха нови свободни места за професионални войници в 61-ва...

Министерството на защитата разгласи още 80 свободни места за професионални бойци в 61-ва Стрямска механизирана бригада. Търсят се стимулирани за тази специалност младежи и девойки от цялата страна.

Основното месечно заплащане е към 1027 лева,без трудов стаж. Осигурено е и в допълнение заплащане за осъществяване на отговорности отвън откритото служебно време. Основният заплатен годишен отпуск е в размер на 30 работни дни. Военнослужещите имат спомагателен заплатен годишен отпуск за всяка прослужена година.

Сухопътни войски и 61-ва Стрямска бригада обезпечават всяка година особено образование по водолазна и алпийска подготовка, пукотевица с разнообразни типове оръжия, ръководство на специфична военна техника, езиково образование и качества, които могат да се придобият само в 61-ва Стрямска бригада.

Професионалните бойци имат опция за кариерно развиване, както и за следващо образование.

Има опция за обезпечаване на ведомствено жилище или погашение на квартирни пари, както и опция за прилагане на почивните бази на Министерството на защитата на преференциални цени.

От претендентите се изисква да имат приблизително или по-високо обучение и към датата на приемане на военна работа, да не са по-възрастни от 40 години, а лицата отговарящи на член 141, алинея 6 от Закона за защитата и въоръжените сили – не по-възрастни от 41 години, за упражнилите право на пенсия и 44 години за не упражнилите право на пенсия.

Подборът се прави по справедливи критерии, съгласно персоналните качества и постигнатите изпитни резултати.

Крайният период за подаване на документите е 18 август 2021 година

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР