Министерството на отбраната на Русия публикува кадри от работата на

...
Министерството на отбраната на Русия публикува кадри от работата на
Коментари Харесай

Руски командир на безпилотен дрон: „Форпост“ не само следи, той прихваща и унищожава целта

Министерството на защитата на Русия разгласява фрагменти от работата на екипажа на безпилотния летателен уред " Форпост " за разкриване и надзор на точността на удари по обекти и военна техника на Въоръжените сили на Украйна по време на специфична военна интервенция.

„ В хода на полетната задача екипажът на БЛА засече колона от военна техника на Въоръжените сили на Украйна, която е била на марша. Координатите на засечените цели бяха предадени в действително време до пункта за ръководство, след което военната техника на Въоръжените сили на Украйна е била изумена с високоточно оръжие “, оповестиха от военното ведомство.

Според ръководителя на екипажа на БЛА, преди този момент комплексът е бил употребен в Сирия, където се е оказал чудесно.

" Сега се модернизират, усъвършенстват, а комплексът единствено се усъвършенства. Преди това нямаше опция огнево проваляне, в този момент към този момент има прихващане на задачата и нейното заличаване. Има капацитет и единствено ще се развива с времето ", описа военнослужещият.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР