Министерството на отбраната и авиобазата Граф Игнатиево организират дарителска кампания

...
Министерството на отбраната и авиобазата Граф Игнатиево организират дарителска кампания
Коментари Харесай

Военно министерство с дарителска кампания за семейството на кап. Димитров, останало без дом

Министерството на защитата и авиобазата " Граф Игнатиево " провеждат дарителска акция в поддръжка на фамилията на капитан Петър Димитров от изтребителната авиационна ескадрила на авиобазата, оповестиха от военното ведомство.
 
Към нея са се включили военнослужещи от Военновъздушни сили. В момента се прави ремонт на ведомствено жилище в региона на авиобазата, с цел да може в петък многодетното семейство на офицера да се настани. Военнослужещи събират и доброволни финансови средства, с цел да подкрепят младежите в този сложен миг, се показва в известието. С персонални средства през днешния ден в дарителската акция са се присъединили министърът на защитата Красимир Каракачанов, заместник-министрите на защитата Атанас Запрянов и Анатолий Великов и членовете на политическия кабинет.

 
Началникът на защитата военачалник Андрей Боцев, заместник-началниците на защитата - вицеадмирал Емил Ефтимов и генерал-лейтенант Димитър Илиев, и непрекъснатият секретар на защитата Антон Ластарджиев също са дарили средства за акцията.
 
Семейството на младия водач капитан Петър Димитров е останало без дом, откакто пожар е унищожил къщата и цялото им имущество в с. Брестник, община Родопи, на 24 февруари 2019 година. Младото семейство има две дребни деца - щерка на 10 година, момиченце на година и половина, и чака раждането на третото си дете през март.

Освен персоналните си документи двамата родители не са съумели да спасят нищо от движимостите в горящата къща.-->

 
От МО се обръщат с апел към всички военнослужещи и жители да се включат в дарителската кампани
я в помощ на семейство Димитрови.
 
Финансовите средства могат да бъдат изпращани в следната банкова сметка в:

Уникредит Булбанк на името на Констатина Емилова Димитрова:
 
IBAN: BG05UNCR70001520697983
 
BIC UNCRBGSF
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР