Министерството на образованието на огласи нареждане, с което отлага преминаването

...
Министерството на образованието на огласи нареждане, с което отлага преминаването
Коментари Харесай

Турция отлага връщането на учениците в клас

Министерството на образованието на огласи разпореждане, с което отсрочва прекосяването към присъствени занятия в учебно заведение на учениците, в началото планувано за 1 март. Нареждането е било разпратено до валийствата във всичките 81 окръга на страната, написа Дарик.
В понеделник турските възпитаници в огромните градове ще продължат да учат отдалечено до второ разпореждане. Датата за вероятно прекосяване към присъствени занятия в учебно заведение ще бъде огласена публично след съвещание на профилирания теоретичен съвет за битка против ковид. На съвещанието, което ще се състои на 1 март, се планува да бъде разисквана епидемиологичната конюнктура в страната по отношение на разпространяването на пандемията от COVID-19.
 Одобриха коктейл от антитела за лекуване на ковид в Европа Одобриха коктейл от антитела за лекуване на ковид в Европа
Европейският медицински регулатор заяви през днешния ден, че лекарствена композиция от антитела, създадена от американската компания Regeneron P...
Според близки до съвета източници решенията ще бъдат взети въз основа на индикаторите за другите области, които са разпределяни в четири категории според от риска - без риск или с дребен, междинен и висок растеж на разпространяване на ковид. Решенията на съвета ще бъдат огласени от президента Реджеп Тайип Ердоган. Очаква се той да заяви и при какви условия би могло да бъдат отворени публичните заведения - заведения за хранене, кафенета и прочие, които са затворени от ноември м.г. Преди това бе обявено, че заведенията ще проработят постоянно от 1 март.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР