Министерство на земеделието и неговите структури са с широко отворени

...
Министерство на земеделието и неговите структури са с широко отворени
Коментари Харесай

Зам.-министър Чамбов връчи дипломи на абсолвентите от Випуск 2022 на Лесотехническия университет

Министерство на земеделието и неговите структури са с необятно отворени порти за Вас. Надявам се от тук да стартира Вашето кариерно развиване. С тези думи се обърна заместник-министърът на земеделието инж. Валентин Чамбов към абитуриентите и студентите от Лесотехническия университет на формалната гала по връчване на дипломите на Випуск 2022. Събитието се провежда в чест на идния празник на националните будители.

Той им пожела да бъдат сполучливи, млади българи, които ще се осъществят в нашата страна. „ Знанията, които сте усвоили в университета да намерят приложение в практиката и да продължите традициите в лесовъдската специалност “, прикани заместник-министър Чамбов.

Той сподели още, че е благополучен от опцията да е измежду академичната общественост и студентите на тържественото отбелязване на Деня на националните будители, хората които са съдействали за пробуждането и самосъзнаването на българите като единна нация, чиито почитатели през днешния ден са точно преподавателите. „ Вие сте университетски учени на високо равнище, подготвяте квалифицирани фрагменти, възпитавате виновни персони, които с деятелност ще намерят за себе си най-хубавото професионално занятие “, уточни земеделският заместник-министър.

В умозаключение инж. Чамбов поздрави всички младежи и техните родители, като им пожела здраве и триумфи.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР