Министерският съвет призна Сдружение с нестопанска цел Национален алианс за

...
Министерският съвет призна Сдружение с нестопанска цел Национален алианс за
Коментари Харесай

Националният алианс за социална отговорност е признат за национално представителна организация за хора с увреждания

Министерският съвет призна Сдружение с нестопанска цел „ Национален алианс за обществена отговорност “ (НАСО) за национално представителна организация за хора с увреждания за период от четири години. Това оповестяват от държавната осведомителна работа.

Организацията реализира действия в социална изгода и работи интензивно за общественото приобщаване на хората с увреждания в България.

Основните й цели са да осъществя действия в поддръжка на хората с увреждания за възстановяване качеството им на живот посредством развиване на интензивно европейско, национално и локално партньорство, привличане, обосноваване и развиване на снабдители на обществени услуги, общини, неправителствени организации, екипи на обществени услуги, работодатели и други

Акцент в активността на НАСО е обезпечаване на национално и интернационално партньорство с локални и държавни управляващи и сливане на напъните на икономически и нестопански юридически лица, общини, общински и районни структури и организации за основаването и реализирането на обществено отговорно държание и политика в поддръжка на хората с увреждания за по-добро качество на живот.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР