Министерският съвет одобри увеличение на утвърдения по чл. 21, ал.

...
Министерският съвет одобри увеличение на утвърдения по чл. 21, ал.
Коментари Харесай

Започва масирана рекламна кампания за популяризиране на зимния туризъм у нас

Министерският съвет утвърди нарастване на одобрения по член 21, алинея 3 от Закона за държавния бюджет на Република България за 2020 година индикатор по бюджета на Министерството на туризма „ Максимален размер на уговорките за разноски, които могат да бъдат поети през 2020 година “ със сума в размер на 2 435 000 лева

Увеличението ще разреши Министерството на туризма да сложи началото на масирана рекламна акция за разпространение на зимния туризъм в България, както на вътрешния, по този начин и на целеви за страната ни пазари. Тази рекламна акция се явява една от доста стъпки, които Министерството на туризма подхваща за избавяне на зимния туристически сезон и стабилизиране на българския туристически бизнес - един от най-силно засегнатите браншове от пандемията COVID-19.

Международната рекламна акция ще бъде ориентирана основно към прилежащите на България страни, чиито жители могат да посетят страната ни с коли. Имайки поради, че самолетните компании сега не осъществявате постоянни полети, а всички чартърни стратегии от Германия, Англия и Израел бяха спрени в последния месец, то опцията за туристическо посещаване с автомобил се явява извънредно значимо преимущество на туристите от балканските страни.

Това е една от аргументите рекламата за зимния туристически сезон да бъде ориентирана основно към жителите на Румъния, Гърция, Турция, Сърбия и Република Северна Македония.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР