Министерският съвет на Република България прие постановление за одобряване на

...
Министерският съвет на Република България прие постановление за одобряване на
Коментари Харесай

Правителството даде близо 10 млн. лева за военните учения на армията ни

Министерският съвет на Република България одобри разпореждане за одобрение на спомагателни разноски по бюджета на Министерството на защитата за 2023 година С признатия акт се обезпечават спомагателни разноски по бюджета на Министерството на защитата в размер на 10 088 800 лева за сметка на плануваните в член 1, алинея 5, т. 4.4 от Закона за държавния бюджет на Република България за 2023 година за придобиване на муниции и горива за бойна подготовка.

С друго държавно разпореждане се утвърждават спомагателни разноски по бюджета на Министерството на защитата за 2023 година за сметка на плануваните разноски в член 1, алинея 5, т. 4.3 в Закона за държавния бюджет на Република България за 2023 година С признатия акт се обезпечават спомагателни разноски по бюджета на Министерството на защитата в размер на 25 208 000 лв., нужни за придобиване, рационализация, поддръжка и ремонт на въоръжение, ракети, торпеда и техника, и за ремонт и създаване на инфраструктура.

Осигуряват се също спомагателни разноски по бюджета на Министерството на защитата в размер на 15 700 000 лева за сметка на плануваните в член 1, алинея 5, т. 4.1 от Закона за държавния бюджет на Република България за 2023 година за съпътстващите разноски по придобиването нов вид военен аероплан - 1-ви стадий (транспорт, Данък добавена стойност и мита).
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР