Министерските оставки на Валентин Радев от МВР, на Ивайло Московски

...
Министерските оставки на Валентин Радев от МВР, на Ивайло Московски
Коментари Харесай

Трите министерски оставки са внесени в парламента

Министерските оставки на Валентин Радев от Министерство на вътрешните работи, на Ивайло Московски от МТИТС и на Николай Нанков от Министерство на регионалното развитие са импортирани в деловодството на Народното събрание и следва да бъдат гласувани в пленарна зала в четвъртък, като втора точка от дневния ред.
Министрите на районното развиване, вътрешните работи и превоза – Николай Нанков, Валентин Радев и Ивайло Московски подадоха оставките си след гледище на премиера Борисов, а мотив за тях стана тежката автобусна злополука в Искърското дефиле, при която починаха 17 души. След извършения Коалиционен съвет при започване на седмицата министър-председателят Бойко Борисов разгласи, че те ще бъдат импортирани в Народното събрание в четвъртък.
Вече са ясни и трите номинации, които ще наследят постовете в силовото министерство, в превоза и в районното развиване. Това са Александър Манолев, до момента зам.-министър на стопанската система, който ще седне на стола на Нанков. За министър на вътрешните работи ще бъде номиниран Младен Маринов, настоящ основен секретар и за районен министър Петя Аврамова, която в този момент е народен представител и зам.-кмет във Враца.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР