Министерски съвет обяви за публична държавна собственост имот в Несебър,

...
Министерски съвет обяви за публична държавна собственост имот в Несебър,
Коментари Харесай

НСА ще ползва безвъзмездно спортната база в Несебър

Министерски съвет разгласи за обществена държавна благосъстоятелност парцел в Несебър, върху който е построена водната образователна спортна база, употребена от Национална спортна академия. Той бе възложен за безплатно ръководство на НСА.

Парцелът е от изключително значение за действието въз основата, защото се намира в нейния център и граничи с плажа, където се организират образователните занимания по водни спортове.

 Красен Кралев: Яд ме е за травмата на Кубрат Пулев
Министър Кралев: Уважавам решението на Кубрат, той не е изгубил възможностите си като кандидат

" Освен за парите, огромните спортисти работят и за достойнството си "

Множеството реституционни искания към водната образователна спортна база датират от началото на 90-те години на предишния век, а при започване на 2013 година Народното събрание одобри мораториум върху всички покупко-продажби с предписание и строителни действия на нейна територия. По този метод на Академията бе предоставено време за завеждане и привършване на множеството каузи за благосъстоятелност.

През годините бяха проведени голям брой митинги на студентите и преподавателите от Национална спортна академия, като на няколко пъти даже се стигна до конфликти с предявяващите реституционни искания.

 Бойко Борисов се срещна с Тодор Събев
Бойко Борисов се срещна с Тодор Събев

Боецът изрази благодарността си към премиера

Със специфични писма ректорското управление и Академичната общественост на НСА показаха своята признателност и благодарност към министър-председателя господин Бойко Борисов, министъра на районното развиване и благоустройството господин Николай Нанков, министъра на младежта и спорта господин Красен Кралев, министъра на образованието и науката господин Красимир Вълчев, регионалния шеф на Бургас господин Вълчо Чолаков, както и към всички министри, подкрепили с гласа си гореспоменатото решение на Министерски съвет.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР