Министърът на земеделието, храните и горите Десислава Танева официално ще

...
Министърът на земеделието, храните и горите Десислава Танева официално ще
Коментари Харесай

Министър Танева ще открие конференцията „Българското вино в ХХI век“ на DiVino.Taste


Министърът на земеделието, храните и горите Десислава Танева публично ще открие първата национална конференция „ Българското вино в ХХI век “. Тя ще се организира на 22 ноември 2019 година в първия ден от виненото ревю DiVino.

Taste и стартира в 10 ч. От 2007 до 2019 година лозарството и винопроизводството в България претърпяха забележителна промяна, която като се изключи че даде нов образ на сектора, изрично уточни изчезналите звена в организационната конструкция на бранша. От предпочитан бранш, с преобладаващ износ, „ Виното “ е на път да се впише в спомагателните графи на земеделието в България с нищожен дял в общия артикул.

Статистиката е неподходяща от позиция на намаляващите лозарски площи, намаляващия пазарен дял на крайния артикул, ниската добавена стойност на виновността и висока индустриална себестойност, заличаването на регионите и отхвърли на производителите да създават и оферират виновност с название за генезис.

Статистическите данни са контрастни на фона на потвърденото повишение на качеството на българските виновност, безспорните им триумфи на интернационалните конгреси и засилващия се интерес към страната, като производител с неизчерпан капацитет за развиване на фона на прекомерно познатите за потребителя типичен винени дестинации.

Отчитайки разнопосочните трендове в бранша, конференцията „ Българското вино през XXI век “ ще търси равновесната точка на развиване, която да резервира акумулираната положителна сила в сектора и да понижи отрицателните трендове, обрисувани в последните години.

За да доближи до ясно формулиране на цели и решения. Конференцията ще направи обзор на всички аспекти на сектора: от производството и законодателството през маркетинга до търговията – както в страната, по този начин и на открито.

Конференцията ще търси общо единодушие, а няма да промотира активността на обособени структури, включени или не като уредници. Конференцията ще бъде на равно разстояние по отношение на всички участници, тъй че да им даде опция с изключение на своите цели да получат действителна визия за позицията на всеки един професионално ангажиран в сектора.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР