Министърът на вътрешните работи в оставка Бойко Рашков отрече МВР

...
Министърът на вътрешните работи в оставка Бойко Рашков отрече МВР
Коментари Харесай

Бойко Рашков отрече МВР да е оказвало натиск и тормоз по време на предишни избори

Министърът на вътрешните работи в оставка Бойко Рашков отхвърли Министерство на вътрешните работи да е оказвало напън и тормоз по време на предходни избори . От парламентарната естрада Рашков дава отговор на десетки въпроси по тази тематика, дефинирани по един и същи метод. 

" Един от тези проблеми е обвързван с активистка на Движение за права и свободи , против която е подаден сигнал в Министерство на вътрешните работи, че тя и щерка ѝ купуват гласове. Но данни за напън и тормоз няма ", оповести Рашков. 

" Такива сигнали има стотици в изборно време. Полицаите са подхванали действия с прокуратурата. В дома на дамата са намерили 16 листа с данни от персонални карти, описи на лица и бележки. По случая са разпитани 25 души. А от материалите, събрани по това следствие, са отделени други - за документно закононарушение . Ако влагаме политическа оценка на всяко наказателно произвеждане, резултатът ще е негативен ", уточни Рашков. 

" При различен случай, касаещ изборите предишния април, е подаден сигнал за пазаруване на гласове в интерес на Движение за права и свободи от жена в Бяла Слатина. Шест души са дали показания в тази посока ", сподели още той.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР