Министърът на вътрешните работи Нанси Фезер и президентът на Германския

...
Министърът на вътрешните работи Нанси Фезер и президентът на Германския
Коментари Харесай

Министърът на вътрешните работи Нанси Фезер и президентът на Германския футболен съюз Бернд Нойендорф на среща в Катар

Министърът на вътрешните работи Нанси Фезер и президентът на Германския футболен съюз Бернд Нойендорф дойдоха в Катар, където ще обсъдят въпроси, свързани с правата на индивида по-малко от три седмици преди началото на Световното състезание по футбол, оповестява ДПА.

Фезер се срещна с Хасан ал-Тавади, общоприет секретар на организационния комитет на Мондиал 2022. Участниците регистрираха, че срещата в Доха е минала в другарска атмосфера.

Само преди няколко дни Катар остро стачкува против изказванията на Фезер по въпросите за спазването от арабската страна на правата на индивида. Двудневното посещаване в Доха ще стартира със среща, отдадена на трудовите права, на която ще участва член на Международната организация на труда.

Германската делегация ще се срещне още с катарския министър на вътрешните работи и министър-председател на страната шейх Халид бин Халифа Ал Тани, както и с президента на ФИФА Джани Инфантино.

Преди Световното състезание по футбол, което ще се организира от 20 ноември до 18 декември, Катар е подложен на критика поради отношението си към служащите мигранти, криминализирането на хомосексуализма и проблеми с устойчивото развиване.

Катар отговори, че е направил промени в трудовото законодателство и че всеки е добре пристигнал на международното, а емирът, шейх Тамим бин Хамад Ал Тани, сподели, че страната му е подложена на " невиждана акция ", измислени обвинявания и двоен стандарт.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР