Министърът на вътрешните работи на Обединеното кралство Джеймс Клевърли е

...
Министърът на вътрешните работи на Обединеното кралство Джеймс Клевърли е
Коментари Харесай

Министърът на Обединеното кралство подложен на критика заради шегата за пиенето на питието на съпругата му с лекарство за изнасилване

Министърът на вътрешните работи на Обединеното кралство Джеймс Клевърли е изправен пред апели да напусне, откакто се пошегува, че е пиел питието на жена си с лекарство за обезчестяване на среща.

Г-н Cleverly се извини след своята „ иронична смешка “ на банкет № 10, който пристигна единствено часове откакто Министерството на вътрешните работи разгласи проектите си да предприеме ограничения против шпионирането.

Но групата за правата на дамите Fawcett Society съобщи, че мненията са „ отвратителни ” и прикани господин Клевърли да подаде оставка. съществено.

Г-н Cleverly сподели на гостите на събитието на Downing Street, че „ малко рохипнол в нейната напитка всяка вечер “ е „ не е в действителност нелегално, в случай че е единствено малко “, оповестява Sunday Mirror.

 

Г-н Cleverly също се засмя, че тайната на дългия брак е да гарантирате, че брачният партньор ви е „ някой, който постоянно е мек упоени, тъй че тя в никакъв случай не може да осъзнае, че има по-добри мъже там ”.

Г-н Клевърли се среща...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР