Министърът на вътрешните работи Калин Стоянов вече е изпратил на

...
Министърът на вътрешните работи Калин Стоянов вече е изпратил на
Коментари Харесай

Кабинетът вдигна червения картон за главсека на МВР, чака се Радев

Министърът на вътрешните работи Калин Стоянов към този момент е изпратил на " Дондуков " 2 при Румен Радев стимулирано искане за промяната на основния секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров. 

Това разгласи при започване на днешното съвещание на кабинета министър председателят Николай Денков, който чака позитивно мнение от президента.

Премиерът добави, че екипът на Министерство на вътрешните работи работи в синхрон в съгласие и ще успее да си свърши работата.

" Министърът на вътрешните работи към този момент е изпратил стимулирано искане до президентството, с което изисква промяна на основния секретар на Министерство на вътрешните работи, с който, както стана дума към този момент неведнъж, има разлики по тази причина по какъв начин би трябвало да бъде координирана и обезпечена организацията на работата в министерството ", заяви Денков.

" Очакваме решението на президентството, откакто получим позитивно единодушие по този начин, както се изисква от правилника на Министерски съвет, това предложение ще бъде импортирано и за решение на Министерски съвет ", заключи Денков.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР