Министърът на външните работи на Великобритания Джеръми Хънт призова Германия

...
Министърът на външните работи на Великобритания Джеръми Хънт призова Германия
Коментари Харесай

Лондон иска помощ от Германия и Франция за Брекзит

Министърът на външните работи на Англия Джеръми Хънт прикани Германия и Франция да убедят Еврокомисията в нуждата да се придържа към прагматичен метод към договарянията за Брекзит. В противоположен случай има огромна възможност Лондон и Брюксел да не сключат съглашение за изискванията за напускането на Англия, сподели Хънт пред в. „ Ивнинг стандарт “.

Джеръми Хънт, външен министър на Англия: Франция и Германия би трябвало уверено да заявят на Европейската комисия, че би трябвало да се договорим за прагматичен и здравомислещ излаз от договарянията, който ще отбрани хората и от двете страни на Ламанша, тъй като след всяко работно място, изгубено във Англия, ще последва загуба на работни места в Европа, в случай че Брекзит не протече по този начин, както би трябвало.
По думите на шефа на Форин офис „ вероятността от излизане без договорка нараства с всеки изминат ден, до момента в който не забележим промени в метода от страна на Еврокомисията “. Тази институция „ се придържа към мнението, че на нея ѝ е належащо да изчака известно време и Англия да се съгласи “. „ Това е просто надълбоко недоумение за нас като страна “, установи министърът.

Джеръми Хънт, външен министър на Англия: Съществува действителен късмет за отдръпване от съглашението без договорка. Всички имат вяра, че „ не, не, не – това в никакъв случай няма да се случи “. Всъщност това може да се случи.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР