Министърът на външните работи на България Теодора Генчовска посети Битоля

...
Министърът на външните работи на България Теодора Генчовска посети Битоля
Коментари Харесай

Генчовска в Битоля: Палежът на българския център е извършен хладнокръвно и по светло

Министърът на външните работи на България Теодора Генчовска посети Битоля и на място се срещна със обстановката след палежа на Културния клуб „ Иван Михайлов” в града. Става въпрос за вандалски акт и противен случай, сподели за Българска телеграфна агенция министър Генчовска. Тя посочи, че се е видяла с шефа на полицията в Битоля и му е благодарила за бързата реакция. На място е имало дежурен прокурор и криминалисти, а от полицията са поели ангажимент казусът да бъде позволен в най-кратки периоди.

От видеокамерите излиза наяве, че действието е осъществено невъзмутимо и по ярко (сигналът е подаден в 5 часа сутринта локално време). Изгорена е вратата на Културния център „ Иван Михайлов” и полицията се е заела да охранява постройката, до момента в който тя бъде възобновена. Хубаво е, че огънат не е влезнал в постройката, няма по-големи вреди и не е имало хора, другояче случаят би бил още по-сериозен. Очакваме способените управляващи да си свършат работата, посочи министър Генчовска.

Заедно с министъра на външните работи в Битоля беше и посланикът на страната ни в Република Северна Македония Ангел Ангелов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР