Министърът на външните работи на Армения Зограб Мнацаканян подаде днес

...
Министърът на външните работи на Армения Зограб Мнацаканян подаде днес
Коментари Харесай

Външният министър на Армения подаде оставка, предстоят правителствени рокади

Министърът на външните работи на Армения Зограб Мнацаканян подаде през днешния ден оставка, заяви прессекретарят на министерството Анна Нагдалян.
В него първият посланик на страната благодари сбито на премиера за доверието и взаимната работа и моли да бъде признато заявката му за оставка, заяви ТАСС.
 Жители на Нагорни Карабах палят къщите си преди изтеглянето на силите на Ереван Жители на Нагорни Карабах палят къщите си преди изтеглянето на силите на Ереван
Арменските сили се чака да стартират през днешния ден изтеглянето си от региона на град Калбаджар край Нагорни Карабах, част от който минава под...
Малко по-късно стана ясно, че миинстър-председателят Никол Пашинян възнамерява да направи промени в държавното управление.
Той съобщи, че не има намерение да подава оставка поради несполучливите военни дейности в Нагорни Карабах, само че акцентира, че счита себе си за виновен за обстановката в Карабах, при която част от територията, обитаема с етнически арменци, минава под юрисдикцията на Азербайджан, според подписаното съглашение за преустановяване на военните дейности сред Армения, Азербайджан и Русия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР