Министърът на туризма Николина Ангелкова участва на церемонията за откриване

...
Министърът на туризма Николина Ангелкова участва на церемонията за откриване
Коментари Харесай

Министър Ангелкова участва в откриването на Деня на Алтайския край на международното туристическо изложение „Интурмаркет“

Министърът на туризма Николина Ангелкова взе участие на церемонията за разкриване на Деня на Алтайския край. Събитието се състоя в границите на интернационалното туристическо ревю „ Интурмаркет-2018 “ в Москва.

Русия е пети пазар за входящ туризъм за България през 2017 година с близо 558 хиляди туристи, уточни министър Ангелкова. Страната ни е желано място за отмора, с помощта на чистата си природа, многочислените си културни и исторически монументи, лечебните води и прелестната кухня, добави тя.

Работим по одобряването на 12 винено-кулинарни и 7 балнео- и СПА дестинации за територията на България, които притеглят съветските туристи. Важен акцент в работата ни е дигитализацията в туризма, сподели министърът и означи, че България е преди всичко в Европейски Съюз по високоскорестен интернет. Това улеснява информираността на туристите и достъпа им до туристически услуги.

Вярвам, че Министерството на туризма на Република България и администрацията на Алтайския край ще продължим да работим за активизиране на съдействието сред двете страни и за разпространение на естествените и културните забележителности, добави министър Ангелкова.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР