Министърът на туризма Николина Ангелкова получи отличието за институционално партньорство

...
Министърът на туризма Николина Ангелкова получи отличието за институционално партньорство
Коментари Харесай

Министерството на туризма с награда за институционално партньорство от Националния борд по туризъм

Министърът на туризма Николина Ангелкова получи оценката за институционално партньорство в бранш туризъм на гала за връчване на Първите годишни награди на Националния ръб по туризъм (НБТ). Те се присъждат в 15 категории за достижения в бранша. Призът за Министерството на туризма бе връчен от Радосвет Радев – член на Управителния съвет на Националния ръб по туризъм и ръководител на Българската стопанска камара.

За мен и екипа ми е изключителна чест да получа премията, съобщи министър Ангелкова и изрече удовлетворение от ползотворното съдействие с НБТ през годините. Вярвам, че то ще продължи и в бъдеще, тъй като единствено с общите старания на туристическата администрация, виновния бизнес и локалната власт може да бъде удължен устойчивият растеж в българската туристическа промишленост.

Министър Ангелкова акцентира, че туристическата администрация работи в разговор и непрекъснато взаимоотношение с бизнеса. От основаването на Министерството на туризма обсъждаме всички тематики с вас и с хората, които всеки ден с труда си способстват за развиването на бранша. В мое лице имате сътрудник и съдружник за всички начинания, които разпространяват дестинация България като място за отмора през четирите сезона, предлагаща първокласен туризъм, сподели още министър Ангелкова.

Желанието на бизнеса постоянно е било да има настрана Министерство на туризма, веселя се, че това е реалност. Вече 4 години Националният ръб по туризъм работи доста интензивно с Министерството на туризма и това предизвиква растежа в бранша, сподели господин Радев.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР