Министърът на труда и социалната политика на Италия Андреа Орландо

...
Министърът на труда и социалната политика на Италия Андреа Орландо
Коментари Харесай

Италиански министър зове за механизъм в ЕС за компенсации на санкциите

Министърът на труда и обществената политика на Италия Андреа Орландо счита, че би трябвало да се намерения за основаване на европейски механизъм за обезщетения на следствията за страните от общността от глобите на Европейски Съюз против Русия. Такова мнение той е изразил в оповестено изявление във вестник El Pais.

" Санкциите са идентични за всички, само че те не въздействат еднообразно върху всички “, прибавя Орландо. „ В Италия те ще нанесат огромни вреди на стопанската система ни ". " Ние не желаеме привилегировано отношение, защото сплотеността сега има значимо значение “, акцентира Андреа Орландо. „ Но желаеме общи принадлежности, с цел да се противодейства на следствията от глобите, и нови бюджетни правила ".

Министърът поддържа концепцията за основаването в Европейски Съюз на фонд, който да компенсира въздействието на глобите. " Ние би трябвало да помислим върху нещо като проекта за възобновяване ", е добавил италианският министър.

На 24 февруари президентът на Руската федерация Владимир Путин разгласи провеждането на специфична военна интервенция в отговор на молбата на ръководителите на републиките в Донбас за помощ. След това Съединени американски щати, Европейски Съюз, Англия, а също по този начин и някои други страни вкараха наказания против съветски физически и юридически лица.

 
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР