Министърът на транспорта и съобщенията Николай Събев изрази пълната си

...
Министърът на транспорта и съобщенията Николай Събев изрази пълната си
Коментари Харесай

Събев подкрепи инспектора от ДАИ със запаления автомобил

Министърът на превоза и известията Николай Събев изрази цялостната си поддръжка към Александър Иванов - контрольор от Регионалната дирекция „ Автомобилна администрация “ в Пазарджик, чийто автомобил беше разпален преди няколко дни.
Инспектор Иванов срещна министър Събев със сигналите и заканите, които получава всекидневно от компаниите, работещи на територията на област Пазарджик. Той съобщи, че му се оказва напън от повече от 10 години, като чиновник на ИААА, а това е втори палеж на негов автомобил в границите на една година, оповестяват от Министерството на превоза.
„ Нямам подозрения, че и двете запалвания на колите ми са свързани с моята работа “, сподели Иванов и добави, че против него има голям брой сигнали, в това число и в Прокуратурата, които целят да попречат на работата му. Според контрольор Иванов доста от установените от него нарушавания са били прикривани в предишното и неведнъж е получавал инструкции от свои ръководители да не написа актове на съответни компании. В други случаи, когато към този момент има открити нарушавания, шефът е променял наказванията с по-леки.
Александър Иванов показа документи на министър Събев, които потвърждават, че автогарата в Пазарджик е открита в нарушаване на закона, без да има публикуван Акт 16, както и доказателства за редица други нарушавания на транспортни компании в региона.
Министър Николай Събев съобщи, че министерството ще окаже цялостна поддръжка на Иванов, включително и юридическа. Той беше безапелационен, че застава зад всички чиновници в системата на ИААА, които реализират прецизен надзор на пътя и качествени инспекции на място във компании и пунктове.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР