Министърът на спорта на Италия Винченцо Спадафора призова за възобновяване

...
Министърът на спорта на Италия Винченцо Спадафора призова за възобновяване
Коментари Харесай

В Италия искат да възобновят спортните дейности от 4 май

Министърът на спорта на Италия Винченцо Спадафора прикани за обновяване на спортните действия в страната от 4 май, когато изключителното състояние завърши. По-рано през днешния ден министър председателят на Италия Джузепе Конте публично разгласи, че карантината на Апенините се удължава до 3 май. Спадафора обаче се надява незабавно по-късно спортистите да могат да стартират да упражняват.

" С дълбока религия в нашите спортисти и с вярата още веднъж да се върнем към спортните триумфи за достойнството на нашия байрак на спортните терени и отвън тях, аз апелирам за рестартиране на спортните действия на другите федерации и на останалите спортни субекти, тъй че тренировките и другите действия да стартират по опция на 4 май, при прецизно съблюдаване на всички разпореждания и с утвърждението на здравните управляващи и научните общности в страната ", упорства Спадафора.

Ако това се случи, италианските футболни тимове ще могат да възобновят тренировки при започване на май и до края на месеца е изцяло допустимо да се рестартира и сезонът в Серия " А ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР